+386 1 511 40 50 info@majbert.com

Ekipa Majbert Pharma je novembra obiskala največji svetovni medicinski sejem medicinske tehnologije, elektromedicinske opreme, laboratorijske opreme, diagnostike in farmacevtskih izdelkov. Sejem poteka enkrat letno v Düsseldorfu in je odprt samo za trgovske obiskovalce, ki si na ta način na sejmu lahko ogledajo številne inovacije in izdelke, ki narekujejo prihodnost v medicini.

Podaljšanje pričakovane življenjske dobe, napredek medicine in vse večja ozaveščenost ljudi o svojem zdravju prispevajo k povečanju povpraševanja po sodobnih metodah zdravljenja. Medica tako  industriji medicinskih pripomočkov zagotovi osrednji trg za inovativne izdelke in sisteme, ki pomembno prispevajo k učinkovitosti in kakovosti oskrbe pacientov.

Najprej smo si ogledali razstavni del, ki je razdeljen na področja elektromedicine in medicinske tehnike, informacijske in komunikacijske tehnologije, fizioterapije in ortopedske tehnike, potrebščin za enkratno uporabo, blaga in potrošniškega blaga, laboratorijske opreme in diagnostičnih izdelkov.

Kasneje smo se udeležili še konferenc in forumov Medica, ki jih dopolnjujejo številne aktivnosti in zanimive posebne oddaje.